LED Xenon Halogen extraljus

Det är vanligt att byta till Xenon extraljus efter att du har bytt till halogenlampor. Istället för gasen Halogen, så fungerar Xenon extraljus av Xenon som är en gas med effektiv antändning. När xenon passerar den den elektriska laddningen resulterar detta i att Xenon extraljus kan brännas mycket ljusare än halogenlampor, vilket i sin tur sparar effektivitet och förbättrar estetik och synlighet. Det här ljuset som skapas är mycket skarpare än lysdioder och halogener, men lamporna är mer ömtåliga, samtidigt som de inte har samma livslängd som förslagsvis lysdioder. Det som blir är att Xenon måste bytas ut mycket oftare än LED lysdioder och med Xenon så finns det risker att lamporna förbrukas tidigare än de mer originella glödlamporna.90W LED extraljus superslimmade patent - www.humanhabit.nu - YouTube

Med Xenon så blir det dock stor skillnad i jämförelse med halogen extraljus och beroende på vad ditt behov är, så kan du välja en färg som passar dina önskemål. Som med alla lampor, så finns det risk att Xenon kan börja brännas vid lägre eller högre temperaturer och strax innan de är utbrända, så kan de ändra färg. Generellt visar flera extraljus led tester att led teknologin är ett rimligare val för både kortvarig och långvarig användning.Många väljer att uppgradera till xenon extraljus, men det är även många av dem som använder det, somi sinom tid kommer att växla till led extraljus. Även om extraljus xenon är ljusare och tydligare än halogen, så är en hög risk att du får byta ditt Xenon extraljus. Skulle det vara så att du får tag i billiga xenon extraljus så kan det bli dyrt i längden. Vill du lägga pengar på rätt produkt och söker efter ett skarpt, menkortlivat extraljus, så är Xenon ett fantastiskt alternativ. Men är det så att du vill ha ett långvarigare alternativ, såär det rekommenderat att ta sig en titt på LED Extraljus.

Vad är LED extraljus?

Då LED ännu inte är industristandard får du som bilägare valmöjligheten att installera det på din bil. Det går bra att göra det själv eller på en verkstad. Kärnan i LED är dess lysdioder som avger ett starkt ljus med låg energi och som avger lägre utsläpp. Användadet av elektricitet i bilarhar idag blivit en viktig fråga och ett led i rätt riktning är användandet av LED. LED för bilar har en långlivslängd och lysdiodernainuti LED lampan har en driftlängd på upp till 100 000 timmar och ibland mer. De avgörande faktorerna för lampans livslängdberor på hur lampans design ser ut och hur effektivt den avleder hetta.

Bland det som utgör hot för LED lampor är speciellt värmeutveckling och detta kan faktisktförkorta lampans livslängd med upp till hela 80 procent. Idag så har vi bättre teknik på tillverkandet av LED lamporna, vilket gör att de idag har en bättre design är vad de hade för bara ett par år sedan.En LED lysdiod är en så kallad ledare som utsöndrar ljus när ström passerar genom den och fungerar endast när ström flyter i en riktning. Eftersom det krävs relativt lite ström för att lysa upp en lysdiod, så är energin som går från batteriet mindre än den energi som krävs för att driva exempelvisxenon eller halogen-lampor.

Extraljushjälp

En vanlig fråga är om man ska välja Extraljus led eller xenon. Lampor med Halogen ären majoritet på vägarna, men det börjarbli fler och fler som använder sig av andra modeller. Extraljus led har många fördelar när det jämförs med xenon extraljus. Kostnaden för effektiva lysdioder minskar årligen, vilket gör att fler och flerväljer att uppgradera sina extraljus till LED. Extraljus LED använder ett antal ljusemitterande dioder för att överföra elektricitet från dinbil till ljus med betydligt högre effektivitet än Xenon och halogenlampor.Elektricitetenskickas från katod till anod som överförs genom ett material som aktiverar ljuset. Med samma ledare formas fotoner, som sedan lyser upp vägen framför bilen. Kom ihåg att värmen kan avgöra att livslängden på dina extraljus blir längre eller kortare, eftersomlysdioderna är känsliga för värme.

Leave a Reply

Comment
Name*
Mail*
Website*