Thu. Oct 6th, 2022

SUP står för StandUpPaddleboardoch är enaktivitetsom har blivit väldigtpopulärrunt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Paddleboardgårtillväga att användaren står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda stand up paddle.How To Stand Up Paddle Board - SUP Basics - YouTube

Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du bruka din paddleboard i allt från sjö till hav. Med olika typer av vatten kommer även fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vilkenvattentyp som du har din paddelbräda i.

SUP Board

För att få ut det mesta av en SUP upplevelseär att välja enbrapaddelbräda. Du kommer att märka stora skillnader medStandUpPaddle om du har valt enpaddelbräda som är anpassad för din SUP aktivitet.SUPfinns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är skapad för högre fart, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill undvika attblåsa upp din paddleboard varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare.Den stora fördelen med en uppblåsbarSUP är att den är enkel att förvara och du kan ha med den på resan och utforska nya SUP möjligheter dit du reser.

Vad är SUP Yoga?

SUP finns i olika varianter och med den smartapaddelbrädanstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddle.SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning på stilla vatten.

StandUp Paddle Stockholm

I Stockholm trendar träningsformen SUP. Gällandeutforskning av Stockholms badplatser har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enSUP Stockholm runt.SUP är en aktivitet som passar både unga och gamla och som bidragit till en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är skinande Stockholms väder.Vid vattenaktivitet ärStandUpPaddle en upplevelse som passar föralla.

By momrelf

Leave a Reply

Your email address will not be published.