Sat. Oct 1st, 2022

SUP

Bymomrelf

Jul 6, 2021

Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är en träningsform som har blivit allt mer populär i Europa och särskilt i Sverige. Stand Up Paddleboard fungerar som så att en person står på en speciell surfingbräda och paddlar sig framåt med en paddel.How to Find and Fix Up a Used Surfboard
Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du bruka din paddelbräda i de flesta vattentyper och drag. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din paddelbräda, beroende på vad för typ av vatten som du har din paddelbräda i.
Paddle board
Det viktigaste för SUP är att välja en relevant paddleboard. Du kommer att märka stora skillnader med Stand Up Paddle om du har valt en paddelbräda som passar perfekt för din SUP aktivitet. Paddleboard finns i hårt material eller som upplåsbar. Varianterna är liknande varandra, men de har en del egenskaper som skiljer dem åt. En hård paddle board är skapad för högre hastighetskompetens, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill slippa blåsa upp din paddle board varje gång och kan komma ut på vattnet direkt. Skillnaden med en uppblåsbar SUP är att den tar lite plats och att du kan ta med den överallt och prova på nya vattentyper dit du rest https://stockholm-sup.se.
Vad är SUP Yoga?
Det finns olika typer av SUP och med den smarta paddelbrädan finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Något nytt inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddle. SUP Yoga är en träningsform som är uppbyggd precis som traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationen av balans och styrketräning på stilla vatten.
Stand Up Paddle Stockholm
SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms vattendrag har det skett ett byte från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddling är en hobby som är till för både unga och gamla och som förmedlat en kul träningsform och aktivitet att göra när det är skinande Stockholms väder. Beroende på vilken typ av vatten du än väljer är Stand Up Paddleboard ett bra val som passar för både nybörjaren och experten.

By momrelf

Leave a Reply

Your email address will not be published.